Hypotheken

Voor de meeste kopers van een huis is het nodig om een hypothecaire lening af te sluiten. Daarbij hebt u de keuze uit diverse hypotheekvormen. Wij zijn u graag van dienst bij de keuze van de financieringsvorm die het beste aansluit bij uw wensen en uw persoonlijke omstandigheden. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken voor een advies bij ons op kantoor. Dit kan ook buiten kantooruren. Ook kunnen we op verzoek bij u thuis langs komen voor een advies. Uiteraard rekenen wij graag voor u uit welk bedrag verantwoord is om te lenen, rekening houdende met uw wensen en uw persoonlijke situatie.

De Beëdigd Makelaar in Hypotheken

Indien een adviseur aan de strenge eisen van de stichting Genootschap van Makelaars kan voldoen dan kan hij zich laten beëdigen. Daarbij wordt vooral gelet op de hoge kwaliteit van de vakkennis en of de absolute onafhankelijkheid naar de klant geboden kan worden.
Voor meer informatie: www.hypotheekmakelaarsgmh.nl

De Erkend Hypotheek Adviseur

In vertrouwde handen
Hypotheekadvies is een persoonlijk advies. Alles draait immers om uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Voordat de hypotheek gesloten is komen er allerlei gegevens over uw leefsituatie aan de orde. U gaat immers voor een lange tijd een lening aan. Redenen genoeg om een Erkend Hypotheek Adviseur in de arm te nemen. De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) kan zodoende helpen bij het selecteren van een dergelijk deskundige.

Een deskundige adviseur

Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Daarom heeft een Erkend Hypotheek Adviseur verstand van verschillende vakgebieden:
  • Belastingen: inkomsten en vermogensbelastingen, successierechten
  • Verzekeringen: zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen
  • Toekomstvoorzieningen: zoals bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
  • Financieringen: verschillende leenvormen en begrotingen

Wat mag u nog meer verwachten?
  • De adviseur geeft een weloverwogen advies en maakt duidelijk welke financiële, juridische en fiscale aspecten horen hierbij
  • De adviseur vult zijn vakkennis voortdurend aan (verplichte bijscholing)
  • De adviseur houdt gegevens van consumenten geheim
  • De adviseur houdt rekening met de belangen van de consument
Voor meer informatie: www.seh.nl

Kwaliteit telt

Aansluiting bij zowel de Stichting Beëdigd Makelaars in Hypotheken, de Stichting Erkend Hypotheek Adviseurs en de Erkenning door het Keurmerk Financiële Dienstverlening is een waarborg voor kwaliteit en onafhankelijkheid.

U als consument heeft recht op deze waarborgen.